Network Menu

Medlem i SWEA NJ

Genom SWEA möter du svensktalande kvinnor och skapar därigenom en trygghet i tillvaron och ett nätverk för dig och din familj. Vi välkomnar alla kvinnor som talar svenska och är över 18 år som bor i New Jersey med omnejd.

Medlemsförmåner
Som medlem i SWEA NJ blir du automatisk medlem i SWEA International och får tillgång till alla medlemsförmåner de erbjuder. Läs här om SWEA Internationals förmåner som alla Sweor givetivs åtnjuter>>>

Du får även 15% rabatt på IKEA Food (IKEA Paramus), och 42% rabatt på prenumeration av tidningen Nordic Reach.

Avis erbjuder möjlighet att spara när du hyr bil i Sverige, Norge och Danmark. Information hittar du här: avis.se/hyrbilserbjudanden/partners/swea

Så här ansöker du om medlemskap
Blankett för ansökan om medlemskap hittar du här. Om Du har frågor, var vänlig kontakta oss via e-mail till newjersey(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org.

Årsavgift
Den årlig avgiften är $50. För nya medlemmar som går med efter den 1 september är avgiften $25, och för dig under 25 år är avgiften $25 per år. För portomedlemmar (full medlem i annan SWEA-avdelning) är avgiften $20. Klicka här för information om hur du betalar medlemsavgiften.

Avgiften ska betalas senast 28 februari.

 

KomMed – vårt medlemsregister
Som medlem för du tillgång till SWEAs globala medlemsregister. Logga in här>>>

Välkommen!