Network Menu

SWEA NJ Lunch

Loading Map....

Datum/Tid
Datum: 2017-12-15
12:00 – 14:00

Plats
Little Sheep Mongolian


Mongolian Hot Pot i Edison

Den 8e december kl 12 är ni välkomna att följa med Emma och Mee till Little Sheep Mongolian Hot Pot i Edison. Innan allt julstöket kör igång tänkte vi att det vore härligt att värma sig med en autentisk kinesisk ”gryta”, så kallad hot pot.

Ljuvliga aromatiska buljonger smaksatta med färska örter och kryddor sätts fram på borden. Det finns både mild och stark/het alternativ.  Man väljer olika råvaror från menyn; tunt skuret kött, skaldjur och fisk, samt grönsaker och nudlar, som man sedan själv doppar eller lägger en stund att puttra i grytan.  Till lunch finns det färdiga menykombinationer att välja från som gör det enklare för nybörjaren. Det finns även en ”dipping sauce station” där man kan göra sin egen lilla sidosås att doppa kött och grönsaker i.

De som vill kan sedan följa med in på koreanska matbutikskedjan H-Mart och handla (eller bara titta) fräscha och exotiska direktimporterade varor från hela världen, främst Asien. Mittemellan restaurangen och H-Mart ligger bageriet Paris Baguette där det säljs bakverk, tårtor och godsaker. Också väl värt ett besök!

https://www.littlesheephotpot.com/location/edison-nj

http://parisbaguette.com/

Vi behöver din anmälan senast den 4e december. Restaurangen är mycket populär och vi måste boka bord i god tid. För anmälan och frågor, hör av dig till Mee Eriksson